sebastian je napisao(la):Dužina je sasvim ok. Sa sedmicom se može bacati sintetički strimer i od 20cm sa dobrim kanapom. Recimo te leteče glave i tako to bi te moralo dobro poslužiti. Ako se budeš držao tih 15 do 18cm sasvim lepo bi moralo da se to baca tom tvojom sedmicom.
Smanji količinu materijala.
Slobodno ga veži do kraja ušice udice. Možeš da ga vežeš metodom E.Puljzija pa šišanje. Tako ja radim isto ove od Slinky Fibera ili pak da probaš tako da "izvlačiš materijal". Ta metoda je meni još draža jer šišanja je to veoma malo ili ga ni nema. Npr. vidim imaš tri izražene boje na strimeru. Ok. uradiš tako da napraviš tri pramena kojimaizvlačiš vrhove materijala da prameni postanu konusni. Leđa ako budu duža strimer dovija veoma zanimljivu riblju siluetu, ako je duži trupni deo opet dobiješ lepu silueticu. Pramen koji namenjuješ da bude stomak neka bude uvek kraći. Potrudi se da ne preteruješ sa materijalomu svim slučajevima mada se u tome svi kad kad ulovimo.
Ako koristiš takve oči za otežanje možeš to da radiš i ovako http://www.youtube.com/watch?v=DlE9jkFvQMQ
Ovde ovaj koristi bucktail te nešto perca na kraju a ti to sve možeš sa takvim pramenovima kako sam ti opisao.
sašaPI je napisao(la):Ovo za bebe štuke,daj bre nemoj da škrtariš na materjalu-vidiš kakve "životinje"prave momci sa foruma ,fikni komšijinoj mački rep i dodaj na ovu tvoju kreaturu da je produžiš malo! :yeswink:
Ucim se matori...Markovic je napisao(la):Види Црног, он зна и стримере да веже.
Само малко повећај , бар за дупло.