Vec sam ti rekao da si ogranicen u shvatanjima i da mnogo toga ne razumes, pa je i logicno da ovako pises.
Sa popularizacijom musicarenja sam krenuo otvarajuci sajt i forum sa drugarima koji musicare sve vrste riba i kada nikakva trgovina nije ni bila u planu, pa je moja popularizacija je daleko cistija i efikasnija od tvoje. Mnoge sam animirao i priblizio im musicarenje sto kroz seminare o fc, sto kroz clanke na sajtu, sto kroz polemike na forumu-ima a da im ni jedan komad opreme prodao nisam. To je mnogo cistije nego nacin na koji ih ti animiras, lagarijama po forumu, dovodeci ih u zabludu da misle znas sta pricas i radis. 'Ej, pa ljudi ovde misle da si ti "bucovdzija" od koga mozda mogu nesto da nauce i ne kapiraju da si zapravo vaspitacica u bucovskom vrticu koja peca na zicer mestu besomucno svako jutro u sezoni. Igras se sa bucovskom decicom ringe-ringe-raja jer oni za vise od toga nisu sposobni zbog svog uzrasta.
Necu ni ja stvarno vise u ovoj temi ali cisto da se zna da je "Tamiska skola musicarenja" zapravo Tamiski vrtic musicarenja i da se dodatno pojasne neke stvari