Paaaaaa... banovali.
Administrator banovao jednog člana (nekog gospodina Rajkovića

) uz obrazloženje da je zloupotrebio privatne poruke.
I ja lepo (a kako drugačije) ga posavetujem za njegovo dobro, sa isključivo pretpostavkom da je pogledao tuđe poruke:
"Gosn. XXL, Vi ste, kako sam načuo, čovek od zakona.
Da li Vam je onda poznato da, iako forum može biti privatna svojina, gledanje tuđih privatnih poruka predstavlja krivični prekršaj. Ako se ne varam, sugerisali ste svojom izjavom o Ivičinoj zloupotrebi PM upravo povredu Zakona o javnom informisanju?!
Zašto se uredništvo ovog ili bilo kojeg foruma razlikuje u normalnim diskusijama forumaša od ostalih članova. Zar zdrava forum zajednica, i pored apsolutističkih prava vlasnika istog, nema za cilj razvijanje kvalitetnog i nekontaminiranog raznim uticajima pojedinaca verbalno opštenje?
Zar Mixmaster ne može sve ove „neistine“ da upotrebi kroz pravno legalno gonjenje klevetnika, ukoliko neki od iskaza Ivice R. nije istinit, tj. lažan, ukoliko pričamo o konačnoj potencijalnoj presudi?
Lepo bi bilo da nam objasnite neke stvari, jer nam je svima stalo do toga da na ovom forumu imamo slobodu da ubuduće pišemo bez straha od represije.
Hvala lepo.
Ivan Nedeljković".
Na to će on kako nije moguće da gleda privatne poruke.
Ja opet... znaš, naivno, onako, dobronamerno; u slučaju da nije znao... - "... skripta Vašeg foruma dozvoljava itekako gledanje tuđih poruka, a gotovo da sam siguran i izbrisanih poruka od strane forumaša...".
I... tu mi beše kraj. Liznu me munja.
Eto, čak iz sete i nostalgije, čuvam screenshot-ove cele te diskusije.
8)