zvezdan
Hero member
- Učlanjen(a)
- 12.02.2008.
- Broj reagovanja
- 18
Ma baci to iz ruku,mislim na varalicu,hvataj to na strimeraTerza je napisao(la):...i ostajem pri tvrdnji da je za bucova bolja varalica od strimera...
Ma baci to iz ruku,mislim na varalicu,hvataj to na strimeraTerza je napisao(la):...i ostajem pri tvrdnji da je za bucova bolja varalica od strimera...
Terza je napisao(la):...i ostajem pri tvrdnji da je za bucova bolja varalica od strimera...
Milanče je napisao(la):Terza je napisao(la):...i ostajem pri tvrdnji da je za bucova bolja varalica od strimera...
... a za pastrmku glista i peš ...
Terza je napisao(la):bacao bi ja strimera,ali nekako mi ti zabacaji od 50-ak m slabo idu....
Milance,a za pactrmku koristim iskljucivo struju,nekako mi je zanimljivije...moze ponekad i macola (tehniku moze da vam isprica Randja)
... i o5 tvrdim da je za bucova bolja varalica od strimara...
Terza je napisao(la):... i o5 tvrdim da je za bucova bolja varalica od strimara...
Mixmaster je napisao(la):Terza je napisao(la):... i o5 tvrdim da je za bucova bolja varalica od strimara...
Ih, ko zna da baca varalicu može da masakrira ribe
Mixmaster je napisao(la):Terzo, ja sam tvoj fan. Oduševio si me kada si maznuo onog bucova od oko 5 kg i smesta ga prodao seljaku u Mramoru.Kakvo slikanje, hvalisanje, prepariranje i ostale gluposti. Profesionalac bre!
![]()
Terza je napisao(la):Mixmaster je napisao(la):Terzo, ja sam tvoj fan. Oduševio si me kada si maznuo onog bucova od oko 5 kg i smesta ga prodao seljaku u Mramoru.Kakvo slikanje, hvalisanje, prepariranje i ostale gluposti. Profesionalac bre!
![]()
Bio je prodat u Novom Selu za 30 dm :-*
sebastian je napisao(la):juriš na bucova, na one od 5kg pa na više... nadam se slikama :yeswink:![]()
Kakvo slikanje, hvalisanje, prepariranje i ostale gluposti. Profesionalac bre!
simpson H je napisao(la):sebastian je napisao(la):juriš na bucova, na one od 5kg pa na više... nadam se slikama :yeswink:![]()
Mislis slike sa pijace ili...Seb vidis sta Mix rece
Kakvo slikanje, hvalisanje, prepariranje i ostale gluposti. Profesionalac bre!
![]()
![]()