Ne pricam ja o tome. Vec o necemu drugom sto si ti najavljivao, al posto si se tad izlupetao a sad ima dokaz da si lupao naravno da vrdas.Baki-Pa je napisao(la):Ako ćemo pošteno, 24. od 28 i nije za čestitanje. Nemojte da vas hvata fudbalerska euforija.
Lepo sam tad rekao da sto se timskog plasmana tice prva polovina je veliki uspeh.
A i ovako je to sasvim solidno obzirom na nase okolnosti i mogucnosti priprema.
Mi nemamo vode da treniramo pojedine tehnike. Nemamo ni ceo tim da nas podrzi. Sami sve moramo da odradimo i koncentracija se izgubi u nekom momentu.
Svi smo uglavnom pecali bolje od nekih predhodnika u nekim sesijama cak bolje od svih takmicara u nasim sektorima.
Na Vahu, koji sam stvarno dobro odradio ja sam najbolji.....imam isti broj riba kao i Arkay, al su moje malo vece.... Istina je da je on poslednji pecao....
Isto tako, Mita, Tihi, Luka i Vlade su imali iste situacije.
Mi mozemo da se najobjektivnije poredimo samo sa ljudima koji su pecali ista mesta kao i mi.... Ja ne mogu da kazem da sam bolji od Olsena iako sam bolje plasiran.
Al svi mozemo da budemo zadovoljni kako smo odpecali nase pozicije. Cak i Luka kao najmladji i najmanje iskusan se odlicno drzao i verujem da kad mu se utisci slegnu, da ce tek tad shvatiti koliko je stvarno naucio a to je bitno.
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk