WFFC 2017 - 37th FIPS-Mouche World Fly Fishing Championship SLOVAKIA 2017

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Ako ćemo pošteno, 24.  od 28 i nije za čestitanje. Nemojte da vas hvata fudbalerska euforija.
Ne pricam ja o tome. Vec o necemu drugom sto si ti najavljivao, al posto si se tad izlupetao a sad ima dokaz da si lupao naravno da vrdas.
Lepo sam tad rekao da sto se timskog plasmana tice prva polovina je veliki uspeh.
A i ovako je to sasvim solidno obzirom na nase okolnosti i mogucnosti priprema.
Mi nemamo vode da treniramo pojedine tehnike. Nemamo ni ceo tim da nas podrzi. Sami sve moramo da odradimo i koncentracija se izgubi u nekom momentu.
Svi smo uglavnom pecali bolje od nekih predhodnika u nekim sesijama cak bolje od svih takmicara u nasim sektorima.
Na Vahu, koji sam stvarno dobro odradio ja sam najbolji.....imam isti broj riba kao i Arkay, al su moje malo vece.... Istina je da je on poslednji pecao....
Isto tako, Mita, Tihi, Luka i Vlade su imali iste situacije.
Mi mozemo da se najobjektivnije poredimo samo sa ljudima koji su pecali ista mesta kao i mi.... Ja ne mogu da kazem da sam bolji od Olsena iako sam bolje plasiran.
Al svi mozemo da budemo zadovoljni kako smo odpecali nase pozicije. Cak i Luka kao najmladji i najmanje iskusan se odlicno drzao i verujem da kad mu se utisci slegnu,  da ce tek tad shvatiti koliko je stvarno naucio a to je bitno.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Oholi, ti si morao da budeš najbolje plasirani i da se najviše trudiš jer si otišao na svetsko mimo svih pravilnika SSRS-a, a pogotovo kad si sam za sebe glasao za kapitena. Ti i dalje misliš da si završio posao ako si 66. na svetu. Ekipa kojoj si ti kapiten, je 24. na svetu od 28. Poštujem što ste uložili svoje pare i otišli, mada znam da je savez to mogao bez problema da plati

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ti i dalje misliš samo o svom dupetu. Kapiten tako ne razmišlja.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ja samo pricam o sebi na temu onog sto si ti pricao i nadao sr mom debaklu. Ovo pominjem samo da tebinpokazem koliko si pogresio u proceni, nista vise.
O svemu ostalom ti pojma nemas a ja nemam nameru tebi da objasnjavam.
Dokazao sam da sam bio u pravu i da si ti samo jedno zlonamerno i zlurado bice.... Od mene dosta. Pozzz

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ti si, kao kapiten, odgovoran za plasman svoje ekipe. Sam si sebe birao, imaš obavezu da napraviš neku analizu. Šta je moglo bolje, šta smo realno mogli a nismo, šta nismo mogli. To od tebe očekujem a ne da li si ti 66.. Mita 102. Vlada 100 neki itd.....
Izvrćeš nešto što nema veze. Nisam zlonameran, naprotiv, ti i Tihi ste prvi prekršili statut SSRS-a i imamo sva prava da tražimo odgovore.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ti nemas nikakva prava, a analizu moze da radi ko hoce. Mi smo zajedno svi odlicno funkcionisali.
Sto se tima tice i rezultata napisao sam sta mislim. Sta ti ocekujes me ne zanima, nista dobro doprineo nisi, tako da......
Bilo ko da mi to isto trazi dobio bi odgovor. Ako neko zeli dodatna pojasnjenja dobice ih.

Predhodne postove sam iskljucivo napisao da bi se videlo kakav si. Od ovog momenta si na ignore listi.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Što se tiče tima i rezultata, pisao si isključivo o svojim rezultatima. Možda te je ove godine malo poslužio šešir, u Bosni nije, i to nije neko merilo. Merilo je pet takmičara. I ne znam zašto tražiš da ti ja ili bilo ko drugi pomaže? Imam kome da pomažem, imaju 19 i 14 godina.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Za one koji znaju da citaju nesto osim strujomera sve je jasno sta sam pisao.
A za pomoc se tebi nisam obratio niti bih ikad. Zasto bih sebe toliko podcenjivao? A sto se tice kome ti pomazes.....samo mogu reci nekome je zivot nadrkana maceha.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Samo ti vracam istom merom za nesto od ranije. Kako sejes tako i zanjes.

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
5
Meni samo nije jasno kako neko ko nije pecao ligu može da bude u ekipi? Da li je to po pravilniku ?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Reprezentacijo, drugovi, svaka vam cast! Ja se sasrao na Openu , mogu zamisliti sta je wffc.

A ti kapitenu, sram te bilo i vazda Srbiju predstavljao :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Strasno sve jedna tema se usere I ode u svadju .....lepo su rekli pre x vekova...ne daj boze da see srbi sloze....zato nam tako I ide...najgori smo narod na svetu....

Vrh Dno