simpson H je napisao(la):Ne ne decko zna se dobro ko ima komplekse. Navijaci malog kluba.
I ne radujem se ja sto vi gubite nego sto su vam konacno uskracene kupovine titula. Teleca glava ne sme vise da zucne, cim nema namestaljki nema ni vase setnje kroz prvenstvo.
Sto se basketa tice nas jedini cilj je bio EL i to je ispunjeno. Svi Zvezdasi zadovoljni, basket nisam ni gledao sem pred kraj.
PROTA71 je napisao(la):Nisam baš siguran da smo 100% sigurnui za EL...ni kao finalisti AL, Boki ....ima tu još dosta kombinacija, imaju Ruje, espanjolci i žabari svašta da iskombinuju
Gotiva vaterpolo,odbojka...a i ovi ćevapi nisu loši :yeswink:
Aliiiiiiiiiiii Bokiiiiiiiiiiiiii, kuku jesi li gledao Srem, kako mi nameštamo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krenulo
![]()
![]()
![]()
![]()
pera je napisao(la):Zamalo da zaboravim
OBRIŠI SUZE MALA MOJA,
samo za društvo iz ćoška
pera je napisao(la):mogao je i u finale da udje da mutu nisu prodali teriko i stiven da bi vama dali vestacko disanje. al frankensajn se ne vraca sa leda. mada i ne cudi me da ne pratite basket,pa vi ste zamrznuti,a filip must play je ipak tatin klub koji je króz istoriju menjao ime i osvajao guma ligu,doduse onda je dosao dule i razjebao konstrukciju. dogodíne ste metalac-zvezda,pa onda mega zvežda itd.