ZVEZDA

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sta su ti cigani...oni zive da partizan izgubi...ma komplex je cudo......

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne ne decko zna se dobro ko ima komplekse. Navijaci malog kluba.

I ne radujem se ja sto vi gubite nego sto su vam konacno uskracene kupovine titula. Teleca glava ne sme vise da zucne, cim nema namestaljki nema ni vase setnje kroz prvenstvo.

Sto se basketa tice nas jedini cilj je bio EL i to je ispunjeno. Svi Zvezdasi zadovoljni, basket nisam ni gledao sem pred kraj.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
A što si ga onda gledao pred kraj?Mene ako nešto ne interesuje uopšte ne gledam!!Možda si pomislio da će se desiti čudo pa da ćete nas dobiti ali cvrc Milojko....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
simpson H je napisao(la):
Ne ne decko zna se dobro ko ima komplekse. Navijaci malog kluba.

I ne radujem se ja sto vi gubite nego sto su vam konacno uskracene kupovine titula. Teleca glava ne sme vise da zucne, cim nema namestaljki nema ni vase setnje kroz prvenstvo.

Sto se basketa tice nas jedini cilj je bio EL i to je ispunjeno. Svi Zvezdasi zadovoljni, basket nisam ni gledao sem pred kraj.

Nisam baš siguran da smo 100% sigurnui za EL...ni kao finalisti AL, Boki ....ima tu još dosta kombinacija, imaju Ruje, espanjolci i žabari svašta da iskombinuju  :D
Gotiva vaterpolo,odbojka...a i ovi ćevapi nisu loši  :yeswink:
Aliiiiiiiiiiii Bokiiiiiiiiiiiiii, kuku jesi li gledao Srem, kako mi nameštamo  :D :D :D :D :D :D krenulo  :hammer: :hammer: :hammer: :smoke:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Pzarski ćevap je extra (jeo prošle nedelje),al što je dobra pita od detlića ,stras božji,posebno onih koji se raskenjaju na početku ,a kako prilazi kraj tako se pesma i kucanje utišava ,i tako iz godine u godinu.
A što se fuzbala tiče biće vam ko u basketu,taman yse ponadate ,a onda vam uleti kita  i onda opet TOLE,BOLE,CIA,BIA, VESTERMAN ,BERTRANS AND CO.
A do tada nadajte se,jedino to vam ostaje

i da ne zaboravim
KEEP KALM znate već ko je GOSPODAR PRSTENOVA

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Zamalo da zaboravim

OBRIŠI SUZE MALA MOJA,
samo za društvo iz ćoška

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ove što ne prate basket,i bre kakvi ste pa i fudbal ćete prestati da pratite za koju nedelju

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Nisam baš siguran da smo 100% sigurnui za EL...ni kao finalisti AL, Boki ....ima tu još dosta kombinacija, imaju Ruje, espanjolci i žabari svašta da iskombinuju  :D
Gotiva vaterpolo,odbojka...a i ovi ćevapi nisu loši  :yeswink:
Aliiiiiiiiiiii Bokiiiiiiiiiiiiii, kuku jesi li gledao Srem, kako mi nameštamo  :D :D :D :D :D :D krenulo  :hammer: :hammer: :hammer: :smoke:

Sta namestamo? Hoces da kazes kako namerno gadjaju stativu? Igra jadna da jadnija ne moze biti ali kakvo crno namestanje. I nemoj da me pitas jesam li gledao, bolje me pitaj jesam li propustio 10 utakmica na Marakani od 1980.

escondida

Senior member
Učlanjen(a)
20.07.2012.
Broj reagovanja
0
Dule trazi Legendu, ali ne moze da je pronadje.

Prilozi

• ScreenShot081.png
    ScreenShot081.png
    472 KB · Pregleda: 102

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Zamalo da zaboravim

OBRIŠI SUZE MALA MOJA,
samo za društvo iz ćoška

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5htK6-nT-7I[/youtube]

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Dobro grobarcici....a i za gancije koji nesu  upuceni....CZ namesta prvenstvo i kupuju se tekme sada...Tumba je kidnuo u PRC jer se vise nemoze sa prevarantima iz FSS-a ai sa Nikolasom  :D
E pa lepo smo pazarili...ako gresim spremam sam da snosim sve konsekvence ove moje price!!!
a basket, ma basket ko basket...mogao bi Radnicki da postane prvak, ima sve..igrace, timsku igru i kvalitet  :tbumb:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
mogao je i u finale da udje da mutu nisu prodali teriko i stiven da bi vama dali vestacko disanje. al frankensajn se ne vraca sa leda. mada i ne cudi me da ne pratite basket,pa vi ste zamrznuti,a filip must play je ipak tatin klub koji je króz istoriju menjao ime i osvajao guma ligu,doduse onda je dosao dule i razjebao konstrukciju. dogodíne ste metalac-zvezda,pa onda mega zvežda itd.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
pera je napisao(la):
mogao je i u finale da udje da mutu nisu prodali teriko i stiven da bi vama dali vestacko disanje. al frankensajn se ne vraca sa leda. mada i ne cudi me da ne pratite basket,pa vi ste zamrznuti,a filip must play je ipak tatin klub koji je króz istoriju menjao ime i osvajao guma ligu,doduse onda je dosao dule i razjebao konstrukciju. dogodíne ste metalac-zvezda,pa onda mega zvežda itd.

Ahaaaaaaaaa....more Novica V. dolazi u Zvezdu  :bleh: :bleh: :bleh:
Odvalicemo vas  :yeswink: :yeswink: :nowink:

Vrh Dno