ZVEZDA

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja ni nisam rekao da se veselim za buducnost...samo za sadasnjost ali posto trenutno nas bijete na svim frontovima nemam razloga za veselje.....ali bice dana bice dana.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
ali posto trenutno nas bijete na svim frontovima nemam razloga za veselje....

Jebote, gegula jos ces da mi postanes omiljeni lik kad ovako iskreno napises. Nemam pojma sta mi je, nesto sam pre-emotivan u zadnje vreme :hammer: :hammer:

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Neznam sta ce sad grobari kad nam se DZaja vratio a i drzavni vrh stao uz nas  :bleh: :hammer: :hammer:cigane

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
cak i da nas dobijete opet na prolece igrate sa jagodinom i ofk beogradom prema tome stvarno je bizarno uzeti titulu a gubiti od drugorazrednih timova

GEGULA PROROK !!! pocinjem da igram kladionicu ahahahah

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Šta je biiiiiiiiiiiilo??????OFK????Ozbiljno  :eek:
Ajd super, ako su nas opeglali...pošteno bre, svaka im čast :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
proto proto pa ofk je ozbiljan tim puno....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
au covece pa ja sad tek videh da vas ofk opet dobila samo ovaj put u kupu :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:...........ostaste bez trofeja u fudbalu................

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
TO STOJI NE PORICEM......ne moze dule psihopata dopustiti da ga zvezda kara preduzece nesto po tom pitanju,zivi bili pa videli.bilo bi mu ispod nivoa da ne uzme titulu....ponovo.... :hammer: :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
to stoji,bili smo foksirani na inter u gostima i umace nam bod..fokusirani smo na evropu,posto nasa jadna liga ocito ne moze da se poredi ni sa jednom po kvalitetu :'( pa reko da probamo barem cisto da vidimo da ne znamo nista...dok je vama evropa misaona imenica vec godinama....

Vrh Dno