alp je napisao(la):I ja sam (i) danas musicario. Nakon puno, puno, ali doista puno godina konacno sam kresnio amura, onako kako spada, za usta. Na nimfu, u plitkom brzaku, na vidjeno, na 0,18... Divota cista. Sansa zivota. Prelijepo. Cca 1,10-1,20, oko 15 do 18 kila. U mojoj najdrazoj Savi. Zamarao sam ga tako u miru jedno sat vremena. Sex, "Starac i more", put na Mars, skok u provaliju su nula. Onda se pojavila neka mesarska budaletina. Uzela meredov, ugazila u vodu i htjela mi silom 'pomoc'. Rek'o sam da 'mu majku i svu rodbinu', da se makne, da ostavi moju ribu na miru. Al nece, govno. Kada je krenuo zagrabit mog amura uhvatio sam strunu rukom, prekinuo i oso kuci. Zatim sam se prilicno jako napio.
Alp ti si car :respect1:alp je napisao(la):I ja sam (i) danas musicario. Nakon puno, puno, ali doista puno godina konacno sam kresnio amura, onako kako spada, za usta. Na nimfu, u plitkom brzaku, na vidjeno, na 0,18... Divota cista. Sansa zivota. Prelijepo. Cca 1,10-1,20, oko 15 do 18 kila. U mojoj najdrazoj Savi. Zamarao sam ga tako u miru jedno sat vremena. Sex, "Starac i more", put na Mars, skok u provaliju su nula. Onda se pojavila neka mesarska budaletina. Uzela meredov, ugazila u vodu i htjela mi silom 'pomoc'. Rek'o sam da 'mu majku i svu rodbinu', da se makne, da ostavi moju ribu na miru. Al nece, govno. Kada je krenuo zagrabit mog amura uhvatio sam strunu rukom, prekinuo i oso kuci. Zatim sam se prilicno jako napio.