Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

milantaa

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
0
pa koji je kura*c vise sa slikama !!!!! Samo vidim Mixmasterovu. Ostale nista. Kad kliknem na link nista se ne otvara. Ni u Firefox-u ni u exploreru!!!!!!!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
@Milantaa
Probaj da skineš novi FFox, ako ni on ne radi kako valja skini Operu pa probaj.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I juče sam mušičario na Nišavi i opet imao mešano meso. Malo klenovi, pa malo pastrmke. Baš uživam.

Prilozi

• jedna od 100.jpg
    jedna od 100.jpg
    55,7 KB · Pregleda: 172

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I danas sam mušičario na Nišavi, ali samo klenove. Danas mi je prosečan ulovljeni klen bio težak 600g. Uzeo sam sve što mi je napalo mušicu, ali sitnih nije bilo. Eh, ta bambula! :doh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Kako su me grabljivice sve redom izneverile - ja juče promenih taktiku!
Danima posmatram na Tamišu kako u mom reviru, u kanalu između obale i potopljenog splava nešto bućka. Uzmem trojčicu TXL-a, uprtim prsluk i krenem da izigravam slatkovodnog krokodila. Posle 15-tak minuta mirovanja nešto izađe iz trave i pokupi - sočivicu!!! Onu zelenu srcoliku biljku koju Tamiš nosi iz kubika celo leto. Posle prve koja se osmelila sevne i druga, treća... Eh, počnem da menjam muve, ali nemam ni jednu koja imitira površinsku travu :doh: Žderu li žderu vegetarijanci, a ja samo masne zalogaje :( Posle nekog vremena se smire, pa dođu ponovo - neverovatno oprezne i plašljive. U jednom trenutku stavim malog epoxy mrava sa crvenim dupetom i klepim prve ribice! Male crvenperkice. Ali bućkaju i veće a neće mrava! Posle silnog menjanja, njihovog gledanja i odustajanja pronađem nekog CDC caddisa zelenog tela sa nekoliko trakica šljaštećeg flasha koji viri iz dupeta kao košuljica i TRAS lepa bodorka! Sa površine usred leta i po suncu, na 30-50cm od obale na površini!!!
Da skratim priču - 4 crvenperke, 3 protfiša, 2 bodorke i par kederčića (beovica). Utrnulo krokodilsko dupe od sedenja i puno srce  8)

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
I ja sam (i) danas musicario. Nakon puno, puno, ali doista puno godina konacno sam kresnio amura, onako kako spada, za usta. Na nimfu, u plitkom brzaku, na vidjeno, na 0,18... Divota cista. Sansa zivota. Prelijepo. Cca 1,10-1,20, oko 15 do 18 kila. U mojoj najdrazoj Savi. Zamarao sam ga tako u miru jedno sat vremena. Sex, "Starac i more", put na Mars, skok u provaliju su nula. Onda se pojavila neka mesarska budaletina. Uzela meredov, ugazila u vodu i htjela mi silom 'pomoc'. Rek'o sam da 'mu majku i svu rodbinu', da se makne, da ostavi moju ribu na miru. Al nece, govno. Kada je krenuo zagrabit mog amura uhvatio sam strunu rukom, prekinuo i oso kuci. Zatim sam se prilicno jako napio. 

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
alp je napisao(la):
I ja sam (i) danas musicario. Nakon puno, puno, ali doista puno godina konacno sam kresnio amura, onako kako spada, za usta. Na nimfu, u plitkom brzaku, na vidjeno, na 0,18... Divota cista. Sansa zivota. Prelijepo. Cca 1,10-1,20, oko 15 do 18 kila. U mojoj najdrazoj Savi. Zamarao sam ga tako u miru jedno sat vremena. Sex, "Starac i more", put na Mars, skok u provaliju su nula. Onda se pojavila neka mesarska budaletina. Uzela meredov, ugazila u vodu i htjela mi silom 'pomoc'. Rek'o sam da 'mu majku i svu rodbinu', da se makne, da ostavi moju ribu na miru. Al nece, govno. Kada je krenuo zagrabit mog amura uhvatio sam strunu rukom, prekinuo i oso kuci. Zatim sam se prilicno jako napio. 

Alp jesi lud keve mi. Al' te razumem jer kako ovde kazu merak nema cenu. Ne razumem samo ovog sto nije otisao posle opomene.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
alp je napisao(la):
Alp ti si car  :respect1:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Važno je da je uzeo muvu i da si uživao u borbi. Za ostalo jbg, dok je sveta biće i budala. Interesuje me koju nimfu si mu ponudio i koji štap si koristio? Nisi valjda #3 kao za bucova??

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Htedoh da dodam nekoliko štukica ali posle ovog Alp-ovog eseja odustadoh :doh: Zvuči kao iz sna koji se pretvorio u najgoru noćnu moru. Ipak sve je tu. I prevara i borba i zadovoljstvo. Ostaje žal za fotkom :(

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Molim Alpa da nam u rubrici "Mušičarenje ostalih riba" napiše nešto o mušičarenju amura u reci. Viđao sam amure u jednoj reci, ali mi treba mali stimulans da pokušam da ih lovim muvom. Alpe, podeli iskustvo sa nama.
A ovo o čudaku koji je silom pokušavao da pomogne da izvučeš ribu je krajnje čudno, ali moguće. Ovim svetom šetaju svakakve budale, a vrlo često se kamufliraju u sportske ribolovce, pa i mušičare. Mada, većini će biti čudno da si odbio pomoć. Ne zna se ko je čudniji, ribolovac koji odbija pomoć ili onaj ko navaljuje da "pomogne". To je još jedan dokaz da ribolovci treba da gledaju svoja posla i da zaobilaze jedan drugoga. To nalaže pristojnost, jer je mir ribolovca svetinja, koju niko ne sme ugroziti zapitkivanjem, zavirivanjem u čuvarku, mahanjem meredovom, galamom... "Dobar dan- Dobar dan", to je sve, a može i bez toga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno