pokazes mesta tamo nekoj hordi bezobzirnih sileđija i još par malih a važnih finti i ode jedno krasno mesto na put bez povratka...posebno ako je rec o nekim malenim planinskim recicama. Takve stvari se deli sa dobrim kolegama kojima verujes i to u cetiri oka na vodi....na samom mestu
U nekim slucajevima na nekim terenima u jednoj daaaalekoj zemlji

kada vidim da neki od ribolovaca prilazi menjam muvu, taktiku, stil....i držim se klasičnih stvari koje su svima poznate.
Dugo sam sa svima naivno delio sve svoje uspehe, kako, šta i gde....dok mi jednom nije doslo iz dupeta u glavu... na jednom mestu smo kolega i ja bas lepo lovili lipce od oko 40, 45 i on do 52cm. Posle nekog vremena umalo mi falilo da jednom ribolovcu usput nisam rekao "ej, tamo imas ribu i tako i tako na to i to" .... ugrizao sam se za jezik i precutaooo....malo se samo nasalio i elegntno promenio temu.... kolega mi kaze, dobro da nisi odgovorio, to je pravi mesar, znam ga ja dugooo... em sto je uspesan ribolovac em je mesar i jos da sam mu ja rekao za mesto na koja on inace ne ide ja bi napravio stetu toj vodi.
Takve stvari su kao da bi delio đabe na ulici oružije a ne znaš kome ga deliš, dal su psihoti i serijski ubojice ili pošteni ljudi koji bi to upotrebili samo u skrajnjoj sili.
Ovde na forumu mi stvarno delimo nesebično mnogo toga. I to je stvarno krasno i dobro ali jasno je da neke nijanse iz svih tih iskustava čuvamo samo za sebe i svoje bliske kolege u koje imamo poverenje.