100ka
Hero member
Fala.
Da li su svi pecali samo mušičarenjem?shomi je napisao(la):...dosta mojih prijatelja je bilo tamo, precka, niko nije ulovio nista...
Ključna reče je "Nisam bio"shomi je napisao(la):Nisam bio, a mislim da znam gde se nalazi jezero ''Joca'', verovatno dobilo ime po gazdi, dosta mojih prijatelja je bilo tamo, precka, niko nije ulovio nista, ne kazem da drugi nisu, ali dosta ekipa je bilo, dosta para ( eura za nista ), ljudi koji su blizi tim terenima, i koji ilole poznaju kraj, znaju da ima mali milion destinacija, Belo blato, Carska bara, kanal Karas, Ecka jezero itd., itd., na kojim se ne placa, ili se placa neka sica od dnevne dozvole ( ne znam tacno nisam odavno bio ). Mesta nisu napadnuta, 99%, i veca mogucnost je da se uhvati riba, i trofejnija, ko ne zna terene, ima Google Earth, ko nema ni to vodicu ih ja, nista ne obecavam kao sto ni ovi ne obecavaju nista, toliko...
Jao Gegula da ima i dalje Karme na forumu ala bih ti nalupao minusagegula je napisao(la):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zasto si zao................jel ova preko.....
![]()
![]()
Čupa u subotu 3 komada, 2 veće preko 5 kg. Dakle udari "po neka".ekoljuba je napisao(la):..ali na varalice je uhvacena po neka!