Baki-Pa je napisao(la):
Kako stvari stoje, na kraju ću morati obojici kovača objasniti šta je austenit, ferit, martenzit, euktetoid....
Pirlit, ledeburit, cementit.
Poštovani, gsp.Baki, imate jako lepo objašnjeno na mom YT-cannalu o termičkoj obradi i način na koji ja radim.S,obzirom da se bavim keramikom, lepkovima, smolama, tehnologijom betona i da ne nabrajam dalje , fazni dijagrami su mi jako dobro poznati.Lični sam autor nekoliko faznih dijagrama, ali to su studijsko-naučni radovi, pa ću ih obajaviti , u skladu s tim, na mestima gde je to predvidjen

bjavio sam jedan i ova dva preostala fazna dijagrama ću objaviti na istom.U tu priču ne želim dalje ulaziti.
Moje pitanje za vas je: Gde mogu pogledati vaše radove i način na koji vi radite ?.Hvala.Pitanje neka bude i za ostale članove foruma.
A, evo gde vi ,poštovani, možete pored YT-cannala, pogledati i naučne studije u vidu naučnih radova sa detaljnim objašnjenjem.
Mnogi su objavljeni javno, neki nisu:
Evo izvolite:
https://web.facebook.com/milan.spiric.5
Nekoliko meni dragih kolega kao i moja malenkost tu smo vrlo eksplicitno sa činjeničnim stanjem dali svoj lični doprinos , poštojući pravla ponašanja.Očekujem isto to i od vas i ostalih članova foruma, ukoliko želite da imate pristup njima.
Dobro razmislite šta sam vam reko.Hvala.