bas takosimpson H je napisao(la):U svakom slucaju lep je osecaj kad na forumu tacno znas ko ce da se javi i sa kakvim komentarom![]()
sasats je napisao(la):bas takojeste lep osecaj , bas ovakav sam komentar i ocekivao od tebe ... bljuvotine i uvrede
tebi se ribolov svodi na adekvatnu nagradu shodno ulozenom trudu , kao sto si sam napisao neki post iznad . znaci kada kupas gvozdje i gliste nadas se punom gepeku a kada odes na musicarenje , znas unapred da neces nista upecati i presedis u kafani tako da se unaperd pomiris sa cinjenicom da nece biti ulova![]()
gegula je napisao(la):
zvezdan je napisao(la):Ako uzmemo kao paradigmu da se u Srbiji na mušičarski pribor i strimer hvata sitan smuđ,onda ovo što piše Simpson može da bude od presudnog uticaja na odabir tehnike.Nažalost,reke jesu devastirane,smuđ,posebno malo krupniji drži se daljih voda,ali postoje gomile klipova kako se velike i zdrave ribe love na strimer u razvijenim zemljama.Da ne širimo diskusiju zašto je to tako i koliko je bitno razvijanje svesti samih ribolovaca radi očuvanja voda,i posledično,boljih ulova.
Kod mene u neposrednoj blizini postoje sprudovi koji su trenutno na teritoriji nekih privatnih preduzeća,pa je pristup sa obale nemoguć,osim ako se nema dobra veza koja može da omogući prilazak vodi.Na tim mestima se tokom cele godine nalazi krupan smuđ u pet metara od obale.Ribe od 3kg. na više.Takav komad sigurno ne bi odoleo velikom strimeru u predvečernjem i noćnom cugu.Garantovano.
simpsone problem kod tebe je sto ti i nisi svestan kada vredjas sagovornika . imas neki specifican seljacki nacin komunikacije i stvarno nemas meru kada biras reci koje ces napisati. ja sam se navikao da me castis redovno , cak mi je postalo i simpaticnosimpson H je napisao(la):Prvo nije bilo nikakvih uvreda ni bljuvotina, napisao sam Goranu sta mislim a ako si se ti osetio pogodjenim i to video kao bljuvotine i uvrede, to je tvoj problem a ne moj.
simpson H je napisao(la):Postoji razlika izmedju "cilj" i "primarni cilj" i da se to shvati treba imati malo mozga i obrazovanja. Cak sasvim malo.
sto se tice samog pecanja ... istina je da nisam nikada pecao sa tobom niti bi ti mogao da izdrzis tempo mog ribolova . ja ne odem dva puta godisnje na musicarenje kao ti i oba puta vecinu vremena presedim u kafani .simpson H je napisao(la):Komentar u tvom stilu, tako blizak tvom mentalnom sklopu![]()
sasats je napisao(la):simpsone problem kod tebe je sto ti i nisi svestan kada vredjas sagovornika . imas neki specifican seljacki nacin komunikacije i stvarno nemas meru kada biras reci koje ces napisati. ja sam se navikao da me castis redovno , cak mi je postalo i simpaticno![]()
simpson H je napisao(la):Dok mi u musicarenju sam ulov nije na prvom mestu, u varalicarenju itekako jeste. Razlog za to je jednostavan, kada musicaris sve predstavlja uzivanje, lagan pribor, lagano oblacenje bukvalno pravo uzivanje.
Eto opet pricas nesto o cemu blage veze nemas, odake znas koliko cesto musicarim i kada si me uopste video u kafani? Kada smo to bili zajedno bilo gde da bi mogao da izneses takvu konstataciju? Niti imas predstavu koliko puta sam muscario smudja a ni ostale ribe. Prema tome gledaj svoja posla bolje bi ti bilo nego da izmisljas gluposti. Stvarno cu na kraju morati da okrenem drugi list...sasats je napisao(la):sto se tice samog pecanja ... istina je da nisam nikada pecao sa tobom niti bi ti mogao da izdrzis tempo mog ribolova . ja ne odem dva puta godisnje na musicarenje kao ti i oba puta vecinu vremena presedim u kafani .
ja nemam blage veze o musicarenju smudja , samo zakljucujem na osnovu objavljivanih ulova da je to pecanje za ekstremne entuzijaste jer nije produktivno ....kazi mi koliko si ti iskusan u takvoj vrsti ribolova kada donosis zakljucke gde je moguce ostvariti prezentaciju a gde ne ?
simpson H je napisao(la):Stvarno cu na kraju morati da okrenem drugi list...
ja tebe najlepse molim da mi objasnis kakve prirode su ova upozorenja i pretnje? sta to planiras da mi uradis ako nastavim da te nerviram ? :'(simpson H je napisao(la):Evo nije mi tesko da te jos jednom najljubaznije zamolim da to vise ne radis jer sam 300% ubedjen da ako predjemo na licno prepucavanje neces proci bas najbolje...