Z
Zakula
Guest
E moj Acke,kakav je to dan bio!!Ubih se od lelekanja tog dana! :'( :'(Prvo za Randjinom pegavom,a zatim i za mojom makedonkom!

OK, Druže Laki. Zna se ko je ovde gazda i forum će biti po njegovim shvatanjima. Nažalost, ona se ne uklapaju u moja, po kojima je poštovanje ulova, bez obzira da li će biti vraćen ili zadržan, veoma bitan momenat cele priče oko pecanja. Meni je zaista veoma mrsko da čitam komentare gde se pominje ubijanje, rastrćivanje i masakriranje riba. Frekvenciju mog učešća na forumu će ubuduće diktirati broj tema za koje sa velikom verovatnoćom mogu pretpostaviti da ne sadrže na ovakve izjave. Trenutno je to jako malo, ta se nećemo više toliko često družiti na ovom mestu...dr.lucky je napisao(la):Pravila, pa.....nema od toga nista.
100ko, Goci možda ne gotivi moj butcher trip, ali možda i ja ne gotivim nečiji trip, ali, kako ti sam predlažeš, uvažavam. Molim da se uvaži i to da u mušičarenju mogu da postoje i butcheri. Oduvek su postojali, o čemu svedoči i naziv jedne muve. Tražim uvažavanje i ravnopravnost i za njih. Mislim, ljudi pošteno plaćaju da bi to bili, a i zakon im dozvoljava. Velika je zabluda da "butcher" ne može biti sportski ribolovac i poznavaoc mušičarske tradicije. Svuda u svetu postoje takvi. Kada bi Catch/ Release bio običasj svih mušičsarsa sveta, ne bi se toliko reklamirao.100ka je napisao(la):Iskreno Mix znam da se zajebavas, ali je Goci apsolutno u pravu. To sta ces da radis sa ufacenom ribom je tvoja stvar. Mozes i da je prepariras pa je poklonis kraljici Stare planine mesto dilda.
Ali mislim da stvarno trebas da iskuliras malo sa tim "butcher" tripom. Meni to licno toliko i ne smeta, ali ima ljudi poput Gocija koji to ne gotive. Mislim da ovde treba medjusobno da postujemo i uvazavamo stavove drugih forumasa, cak i kada se ne slazemo sa njima!!!
Pozdrav obojci i nadam se da ce se Goci predomisliti u vezi posete sajtu!![]()
Uzimala-davala.Mixmaster je napisao(la):Ja sam ga nekoliko puta napuštao