tommylee je napisao(la):E pa da nam se sit napecaš i ovdje da nam sve svoje utiske preneseš.
Mogu te zamisliti i ja sma tako bio sav ushićen!
očekujemo zanimljivu pričicu

tommylee je napisao(la):E pa da nam se sit napecaš i ovdje da nam sve svoje utiske preneseš.
Mogu te zamisliti i ja sma tako bio sav ushićen!
Xfactor je napisao(la):Verovatno sam jedini covek koji je bio 3 dana na Gradcu i nista nije upecao. Uopste mi nije svejedno. Mnogo se lose osecam i trebace mi neko vreme da zaboravim to...
Pa jel ti se svideo Gradac(mada je mala voda sad),priroda,..,sa li si upoznao nekog,jesi li video koliko je Gradac bogat ribom? Sve su to lepe stvari na koje se moras koncentrisati da se ne bi osecao lose!Xfactor je napisao(la):Verovatno sam jedini covek koji je bio 3 dana na Gradcu i nista nije upecao. Uopste mi nije svejedno. Mnogo se lose osecam i trebace mi neko vreme da zaboravim to...
Xfactor je napisao(la):Verovatno sam jedini covek koji je bio 3 dana na Gradcu i nista nije upecao. Uopste mi nije svejedno. Mnogo se lose osecam i trebace mi neko vreme da zaboravim to...