Loon UV fly finish nece ni jedna lampa za nokte da osusi kako treba uvek ce da bude lepljiv isto i sa pravim lakom. Sta je pravi lak, onaj koji je namenjen musicama, a ne noktima, onaj koji se ne odlepljuje i onaj koji se ne zagreva kad se susi, pa recimo kod gamarusa scud back izgori kao upaljacem. Isprobao sve jeftine varijante i ni jedna ne pije vodu...
Sad ce se javiti neko ko je naseo kao i ja pa ce da kaze meni na slici stoji lak perfektno....cukni u kamen muvom i vidi gde je.
Loon je extra, jedan od najboljih, ali samo odredjene lampe mogu da ga osuse za 2 min, da bude kao kamen i da se ne greje!
Ko nije probao CLEAR CURE GOO PRO PLUS CURING LIGHT ne zna o cemu pricam. Ova lampa susi LOON za 10 sec, a za 2 min je tvrd kao kamen, to ne moze ni jedna koju sam do sada probao, a da ne pomenem kinesku za nokte.
Ne kazem da ostale lampe ne valjaju, ali ako pecamo na Sage i Orvis koji su najveci i najbolji proizvodjaci, onda treba pomenuti sta je najbolje i najkvalitetnije kod UV lakova i gelova...Peca se i sa Ala simano

stapom i prave muve sa lampama za nokte!!!!