Nema roaming jer je nevaspitana i iskompleksirana vaska.

Blizo je prepodobnom Pahomiju i Vasiliju Kačavendi, samo on ne voli da prca mlade momke, nego da im viče, da ih psuje, lupa šamare i sl. U svakom slučaju, radi se o sexualnom naboju, nema druge. :lol:
Kad je u Svedskoj imao tim da se ladno barem proseta do finala, doziveli smo debakl.
A to mu takoreci nije bio nikakav "roaming", bili sve nasi igraci.
Muda su mu kao lesnici kad radi s izgradjenim igracima.
Verujem da u CSKA ima svoje mesto u kuci (ne)slave.
Apropo toga da
gegula je napisao(la):
dule je institucija kakvu zvezda nije imala niti ce.......
, u Zvezdi je bio i jedan trener nedavno koji je sa dve zemlje uzimao zlata na evropskom i svetskom prvenstvu, a s jednim timom i Evroligu.
Naravno, svi se mi slazemo da je sve to lipov qrac u poredjenju s Duletovim ucescima na final four EL, sto je zenit koji ce i ostati u njegovoj karijeri.
Groblje treba da zahvali skautima jer su uvek u vrhu, a Dudule sto je pretplacen na mesto trenera onda kad ga ni Rabotnicki ne bi angazovao je prica po kojoj moze da se snimi jedan ozbiljan dokumentarac za Pink televiziju (A da vodi Karamelac, naravno).
PS
Sto se tice njegove izjave od pre neki dan o tom oprstenu na ruci i suzama... Jebbo te, ja razumem da u sportu postoji limitiran nivo humora, ali ovakva izjava je toliko glupa i seljacka da mi se smucilo. Jedva sam naterao sebe da procitam vest, a sve vreme mi je bilo ono... ono kad vam je glupo jer je neko sam sebe doveo u situaciju da ispadne selac najzesci.
A i kolega Covic ga prati u stopu po vaspitanju, iako je pametniji pa uglavnom pusta debeljka da se prvi izleti.