ZVEZDA

escondida

Senior member
Učlanjen(a)
20.07.2012.
Broj reagovanja
0
browserpreviewtmpx.gif

coki.jpg

limenkep.jpg

07derbi.jpg

RTS je pogresio, KK Sledeca Sezona je najrepriziranija serija u istoriji televizije!  :bye: :bye: :bye:

365040-15.jpg

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
da dovedes i o nila ti bi opet druga bila. kk ss,ima lep clanak u novóstima,o tome kako nemate pobednicki mentalitet a to se ne stice preko noci,nema veze ni iskustvo ni godine vec ona energija koja traje godinama. kad se vasi manekeni budu najezili kad istrce pred pun pionir i kad budu leteli po terenu i ginuli za svaku loptu onda ,ali i tad mozda i vi dozivite ono u cemu mi uzivamo zadnjih 10 g,a to je da dobijamo redom cska,pao,barsu i ostale velikane a i ako ízgube decaci budu nagradjeni navijanjem kakvo nigde ne postoji. prosek 21g,najstariji igrac 23. ovo je pocetak jedne divne dominacije,u stvari nastavak :). pozdrav uz pesmu 15 godina je proslo a ja je i dalje cekam(titulu)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dCHugxmNTHs[/youtube]

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Prvo vaterpolo.....pa malo basketa.... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Lepo vece  :tbumb: :yeswink:
Pozdrav drugari  :bye:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sto bi rekao dule .....SETI SE PESME '' NA MOJOJ RUCI PRSTEN U TVOME OKU SUZA".......

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Kao sto rekoh "lepo vece drugari"  :D :D :D da se ne ponavljam, nikom nije drman kavez...e sad kazes Dule pominje neke pesme...cika Dule mora da je rucao plazmu i mlekce pa nije previse ripao juce..mozda i "colega" krema drzi protezu jace...kosmodisk mu nije na ledjima, nenosi Walkmaxx obucu  :nowink: :hammer: :smoke: kres je kres pa kakav god  :bleh: :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
dule je institucija kakvu zvezda nije imala niti ce..sto se tice ponasanja nikako ne odobravam ali takticki je bez premca.....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Nemoj da kvarimo temu basketas, pusti placipicku na miru, tvoj je eto ti ga ...nemoj u ovoj temi, ona je za drugu, moju stranu otvorena  :) :) :)
Mene ekipa sa druge strane plota no le interesa  :tbumb: :yeswink: :yeswink:
Uzivao sam u vaterpolu juce i posle preko malih ekrana u basketu i ako ces mi verovati od prvog momenta tekme sam znao da ce da padne sex  :bleh: Jbg imao sam osecaja za filing  :-* :-* :D :) :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Nisam hteo da se javljam,ali moram zbog Slaviše.
Kao i obično dobri ste u beznačajnim utakmicama,gde ste u onim značajnim viselo se u Laktašima ,pa u Železniku lane,pa onda u pioniru one tamo godine itd.
nije strašno imati skor sa vama 2-4,strašno je imati skor 60-ak i kusur prema 18 u zadnjih  nekoliko godina.
Svaka čast za ono sinoć,znao sam da ako se Rakočević raspuca mi gubimo,uz standardnog raško lajmska bolest katića vama fali samo jedan raspoložen igrač da bude kao sinoć,a to je Nelson

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
gegula je napisao(la):
dule je institucija kakvu zvezda nije imala niti ce..sto se tice ponasanja nikako ne odobravam ali takticki je bez premca.....

A što nema roaming???

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
kakav roaming? pa odakle je vaš trener? kako vam je čović isprao mozgove,svaka mu čast. i lepo kaže pre par dana da zvezdu i zvezdu beograd ne treba mešati jer nisu isti klub. pa vi ne znate za koga navijate,ali ozbiljno. a trener bez rominga ima 6/12 ili 12/6,kako vam odgovara,znate na šta mislim.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
A što nema roaming???

ima na you tube film canal+ sto je snimio o vestermanu to je sve lepo receno pa ces verujem i razumeti zasto dule nema roaming.......

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Nema roaming jer je nevaspitana i iskompleksirana vaska.  :hammer:
Blizo je prepodobnom Pahomiju i Vasiliju Kačavendi, samo on ne voli da prca mlade momke, nego da im viče, da ih psuje, lupa šamare i sl. U svakom slučaju, radi se o sexualnom naboju, nema druge.  :lol:

Kad je u Svedskoj imao tim da se ladno barem proseta do finala, doziveli smo debakl.
A to mu takoreci nije bio nikakav "roaming", bili sve nasi igraci.
Muda su mu kao lesnici kad radi s izgradjenim igracima.
Verujem da u CSKA ima svoje mesto u kuci (ne)slave.

Apropo toga da
gegula je napisao(la):
dule je institucija kakvu zvezda nije imala niti ce.......
, u Zvezdi je bio i jedan trener nedavno koji je sa dve zemlje uzimao zlata na evropskom i svetskom prvenstvu, a s jednim timom i Evroligu.
Naravno, svi se mi slazemo da je sve to lipov qrac u poredjenju s Duletovim ucescima na final four EL, sto je zenit koji ce i ostati u njegovoj karijeri.

Groblje treba da zahvali skautima jer su uvek u vrhu, a Dudule sto je pretplacen na mesto trenera onda kad ga ni Rabotnicki ne bi angazovao je prica po kojoj moze da se snimi jedan ozbiljan dokumentarac za Pink televiziju (A da vodi Karamelac, naravno).

PS
Sto se tice njegove izjave od pre neki dan o tom oprstenu na ruci i suzama... Jebbo te, ja razumem da u sportu postoji limitiran nivo humora, ali ovakva izjava je toliko glupa i seljacka da mi se smucilo. Jedva sam naterao sebe da procitam vest, a sve vreme mi je bilo ono... ono kad vam je glupo jer je neko sam sebe doveo u situaciju da ispadne selac najzesci.
A i kolega Covic ga prati u stopu po vaspitanju, iako je pametniji pa uglavnom pusta debeljka da se prvi izleti.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja vama predlazem da uzmete kusturicu za trenera on se dokazao vec u radu sa ciganima s njim vam je titula zagarantovana....do tada...hmmm..bice tesko jer se i tata dule pita....

Vrh Dno