nikola renegade
Full member
Sasats potpuno si u pravu slazem se 

nikola renegade je napisao(la):Sasats potpuno si u pravu slazem se![]()
gegula je napisao(la):kod mene je inace zahtevan teren jer je sljunak svuda na obali posto kopaju bagerima,i kako zagazis tako se sljunak rasipa pod nogom....dodjes na mesto ,kleknes u vodu i onda cekas i kad pocne ludilo samo prsti.....a sto se tice cuvarske sluzbe neka hvala im ,nase ljude niko ne moze opasuljiti i objasniti da ribe ima sve manje i da se pridrzavaju pravila....
Milan VB je napisao(la):Jer imas tu sliku da vidimo, bas si nam zagolicao mastu?
Milan VB je napisao(la):Mafke pored ovakvog ulova na onoj recici blatnjava kolena nikako ne mogu da budu u prvom lmanu, u prvom planu je klen.
Da covek ne veruje da u onakvoj recici zive toliki klenovi, mogu da zamisli face tih sto su se pakovali kad su videli kolikog klena si ulovio...![]()
MAFKE je napisao(la):Milane,ovo je deo kroz grad,podsisana trava kao za golf,nigde zbuna,plitko,bistro a ima i vecih klenova . Paraju vodu na 30m ako ne gazis meko.
Veruj mi da ne pomaze nekad ni distanca preko 20 m,zahvaljujuci hodanju na kolenima ovaj mi zaraubovao na 12 m i prvi meksi zabacaj uz blagi trzaj kanapa levom rukom i lakse produzeno spustanje stapa . #4 ful flex mi je pruzio uzivanje i leposecaj na stapu![]()
nikola renegade je napisao(la):mafke bravo za klena dobro je to sto tako pristupas reci, ali ja bi tu primenio jedan drugi fazon bez klecenja i prikradanja sa normalnim stavom al nek bude to za sada tajna , jos jednom svaka cast![]()