A koji je to "zvanicn"i sajt? Eto ja sam vas obavestio oreko zvanicnog sajta foruma mucicarenje.orgBaki-Pa je napisao(la):Obaveštavanje putem fejsbukaAj razumem preko nekog zvaničnog sajta, ali preko fejsbuka .... Ko su ti idioti što to rade?
A koji je to "zvanicn"i sajt? Eto ja sam vas obavestio oreko zvanicnog sajta foruma mucicarenje.orgBaki-Pa je napisao(la):Obaveštavanje putem fejsbukaAj razumem preko nekog zvaničnog sajta, ali preko fejsbuka .... Ko su ti idioti što to rade?
Rade zasto sumnjas? A gde te to vodi Milosevic?radezamora je napisao(la):mala je verovatnoca da krusevljani pogrese a kraljevcani opet nesto slicno urade, no svak misli da je u pravu. ako je taj milosevic neki ribolovac morao je to da procita i zapita se.
ili.../nisu nam potrebni takvi da nas vode/.
zasto onda delite pravilnike kada nisu vazeci ...bez pecata i potpisa i kada ne obavezuju onoga ko ga dobije uz dozvolu na postovanje procitanog ? jednostavno dolazimo do stare price ...da se proda sto vise dozvola a sve drugo nije vazno. postavljas sebe u ulogu predstavnika rasine ovde na forumu i hoces da opravdas gresku umesto da jednostavno kazes ...pogresili smo i naci cemo nacin da ispravimo . siguran sam da se tvoj stav u pravu smo po svaku cenu ne podudara sa zvanicnim jer su vec objavili da je doslo do greske i treba naci nacin kako sto pre obavestiti ljude a ne da se trazi opravdanje za greskuivke037 je napisao(la):Rade nisi u pravu, 100% je stamparska greska Niko nas nije pismeno obavestio , ne daj Boze, da je ubistvo druge osobe krivicno delo!!!
mozda je na tvoju intervenciju izdato saopstenje ali je ipak na moju intervenciju ovde na forumu uocen propustivke037 je napisao(la):I da znas, da je na moju intervenciju uocen propus i izdato javno saopstenje o propustu
A to na varalicu je naprednija fora od "ciganskog". Znanja nikad dosta. Covek se ceo zivot uci i ko budala umre!sasats je napisao(la):dobro se hvata i na varalicu . ulovili momci pre neki dan smudja od 11 kila i par somova . mogu i sa njima da te povezem da ti pokazu neke fore ...znam da je to tvoj fazon![]()