Mixmaster je napisao(la):Zato ću i odgovoriti Sjekloci, na sve što ga muči.
Mixmaster je napisao(la):Sjeklocu ne poznajem, ali moguće je da je vaspitan tako da misli da onaj ko stalno "visi" na vodi, nije vredan poštovanja i da je, zasigurno, neki probisvet.
Glupost!!!
Mixmaster je napisao(la):Zato i mislim da je vrlo nepristojno to što Sjekloca ispituje čime se ja bavim, koliku količinu ribe ubodem, šta radim s njom i koliko često izlazim iz kuće.
Ne pada mi na pamet da ispitujem cime se bavis i koliko ribe odnese kuci, niti pak koliko cesto izlazis iz kuce. To si sam gore nabrojao, ja sam samo sabrao da vidim o cemu se radi....

Mixmaster je napisao(la):Moj životni moto je DOBAR SEX, MUŠIČARENJE I SMRT.

Ne, nisam zadovoljan! Nisam zadovoljan zato sto kad nesto izjavis (a izjavio si svasta!), to onda mora i da branis i obrazlozis valjano... bar bi trebalo! Inace, u protivnom, sve ovo sto si gore pisao (a moguce i ranije) moze 'ladno da ide u Ribolovacke price!Mixmaster je napisao(la):Nadam se da si zadovoljan, Sjekloca. Ako tražiš još sitnije detalje o meni, dođi da se upoznamo, pa ću ti uz piće (ja častim) u nekom od kafića u mojoj ulici, tačno reći sve podatke koji te interesuju, poput visine mojih primanja, kome dajem ribe, otkud mi toliko vremena, kojoj crkvi pripadam, koju sam školu pohađao...
Detalji o tebi van ovog foruma me ne interesuju ni najmanje, nemam potrebe za tim. Pa nece se zabavljamo, valjda? Uostalom, ovo je vec drugi put da me zoves da se upoznamo i da me izvedes na pice!
Ja racunam, ali ozbiljno racunam, da svako ko ovde pise - vodi racuna sta pise... i ne zaboravlja sta je ranije pisao.
Pozdrav!